Calcio Mercato 2010

Calcio Mercato 2010 er over og her er vår fangst og de vi kvittet oss med:

Inn:

  • Adriano (gratis fra Flamengo)
  • Fabio Simplicio (gratis fra Palermo)
  • Nicolas Burdisso (8€, fra Inter)
  • Guilermo Burdisso (lån fra Rosario Central)
  • Paolo Castellini (lån fra Parma)
  • Marco Borriello (lån, med tvangsoppsjon på kjøp, fra AC Milan)

Vår siste signering ble først klar sent i går kveld, og heter Borriello. Borriello spilte som dere vet i AC Milan i fjor (etter å har vært på utallige lån siden 2002) og satte ballen i nettet 14 ganger på 26 kamper. Sterk spiss med gode ballferdigheter og et godt skudd. Scoret som mange vet flere mål på brassespark forrige sesong; satser på flere av de.

Ut:

  • Adrian Pit (lånt ut til Rapid Bucuresti)
  • Ahmed Barusso (lånt ut til Livorno)
  • Claudio Della Pena (Ternana)
  • Alessio Cerci (Fiorentina)

Alt i alt har Roma gjort et bra calcio mercato; kjøpene har vært sterke, uten at vi har brukt veldig mye penger, men vi skulle kanskje også sett at våre tre brasilianske venner (Doni, Cicinho og Julio Baptista) også forsvant for å fått litt penger inn i kassa…