Spillere på landslagsoppdrag

Romania 1-1 Albania
Bogdan Lobont
spilte hele kampen for Romania som blir slaktet for deres opptreden av rumensk presse. Lobont kom seg likevel greit ut av kampen og hadde flere brukbare redninger. Hjemmelaget tok ledelsen etter 80 minutter, men måtte konstatere at det kun ble ett poeng etter at bortelaget utliknet syv minutter senere.

Frankrike 0-1 Hviterussland
Philippe Mexes og Jeremy Menez var begge å se i startoppstillingen til Laurent Blancs nye Frankrike. Dessverre for våre menn i Frankrike, floppet laget totalt på hjemmebane mot Hviterussland. Til tross resultatet spilte Mexes en god kamp for Frankrike. Han får skryt for sine lederegenskaper i midtforsvaret og i tillegg for flere viktige involveringer defensivt. Menez var god i perioder og hadde flere flotte involveringer, men helhetsbildet ble dessverre ødelagt av delvis slappe involveringer. 23-åringen ble erstattet av Saha etter 69 minutter.

Island 1-2 Norge
John Arne Riise spilte hele kampen for Norge i 2-1 seieren mot Island. Riise ble, noe overraskende, lurt trill rundt av Sigurdsson i forkant av 0-1 målet, men viste seg fra sin positive side da han slo corneren som Hangeland stanget inn.

Estland 1-2 Italia
Daniele De Rossi spilte hele kampen for Italia i deres 2-1 seier mot Estland. De Rossi spilte en godkjent kamp på midtbanen for Italia uten å bemerke seg nevneverdig. Det begynner å bli en stund siden han gjorde det?

Montenegro 1-0 Wales
Mirko Vucinic scoret et flott mål for Montenegro i 1-0 seieren mot Wales. Kapteinen spilte en strålende kamp og er nå oppe i 10 scoringer på 19 kamper for sitt land.

Bosnia U-21 0-1 Italia U-21
Stefano Okaka hadde ingen stor dag på jobben for et Azzurrini lag som slet mot Bosnia i store deler av kampen. Okaka ble byttet ut tidlig i andre omgang.