Rotschild og Unicredit i møter neste uke

I løpet av kommende uke, mellom onsdag og fredag, vil Unicredit gå i møter med Rotschild, hvor den tyske banken vil legge frem en oversikt over investorene som har meldt interesse for å kjøpe Italpetrolis andel i AS Roma. Deretter vil Unicredit gå i dialog med de forskjellige interessentene og fremlegge en oversikt over klubbens økonomiske tilstand.

Italiensk media er jevnt over enige om hvem disse skal være; som tidligere rapportert her på asroma.no foreligger det konkret interesse fra det italienske fondet Clessidra, som ønsker å kjøpe opp AS Roma sammen med romeren Francesco Angelini. Utover dette skal det også foreligge interesse fra libyske Aabar, samt telecommagnaten Naguib Sawiris, som for et par år siden – gjennom Weather Investment – kjøpte opp Wind i tidenes største lånefinansierte oppkjøp i Europa.

Det er imidlertid liten grunn til å benke seg fast helt umiddelbart, ettersom det ventelig skal ta en stund til før noe konkret vil foreligge. Det passer nok Rosella Sensi godt, som på tampen av sin presidentperiode opplever utstrakt popularitet blant klubbens supportere. Grazie Rosella!