Reaksjoner etter første serierunde

Roma fikk en uventet svak start på årets sesong med 0-0 mot Cesena. Mye på grunn av en viss 41-åring som drev Roma angriperene til vanvidd. Cesenas keeper (og eks-romanista) Francesco Antonioli var tidvis brilliant og hadde en rekke gode redninger som holdt Cesena inne i kampen. En som ikke overaskende var skuffet men fattet var “il minstre” Claudio Ranieri som i intervju med goal.com sa følgende:

– Vi var ikke stand til å gjenta prestasjonen vi gjorde  forrige uke mot Inter. -Vi hadde hverken samme presisjon eller flyt i spillet, vi hadde for 7 dager siden. Samtidig må jeg rose et kompakt Cesena som gjorde det vanskelig for oss å bryte igjennom, konkluderte Ranieri.

– Det var ikke den starten vi hadde håpet på, men jeg nekter å “halshugge” spillerene p.g.a en dårlig kamp. Jeg synes uavgjort var et greit resultat egentlig, med tanke på at Cesena også hadde sine muligheter. Det er ennå tidlig i sesongen og jeg er en ganske sikker på at så snart vi finner det ekstra giret vil resultatene komme, avslutter Ranieri selvsikkert.

David Pizzaro benyttet intervjuet etter kampen til å skryte av Cesenas 41 år gamle “ustoppelige” keeper Francesco Antonioli.

– Når du møtter en  keeper av det kaliberet er det vanskelig å vinne, skryter den lille Chillieneren. Synes både jeg og lagkameratene mine gjorde en grei kamp, med litt mer besluttsomhet foran mål kunne vi vunnet, poengeterte Pizzaro.

Francesco Totti brukte sitt eget dommene .francescototti.com til å si følgende om kampen:

-Vi visste det ikke vil bli lett, et nyopprykket lag spiller gjerne med entusiasme og et behov for å markere seg. Det er ingen enkle motstandere på Stadio Olimpico, Cesena bekreftet nettop dette.

– Vi hadde ikke marginene på vår side idag desverre. Vi skapte mange sjanser, men ballen ville bare ikke imål. Dette var bare den første av mange kamper denne sesongen, forhåpentligvis greier vi å glemme denne glippen å gå videre.  Avsluttet il capitano som forhåpentligvis blir en viktig bidragsyter i Romas kamp om scudetto!

Skrevet av Dag Bendixen