– Riise ute i tre uker

John Arne Riise har allerede gått glipp av landslagets triumf mo Portugal igår. Imidlertid blir ikke dette det eneste han går glipp av som følge av den kraftige hjernerystelsen han pådro seg for et par dager siden. Goal.com og Il Sussidiario melder i dag at John Arne er ute i tre uker. Dette medfører i første omgang at han mister kampen mot Cagliari til helgen og påfølgende runde mot Bologna.

Mer bekymringsverdig er det kanskje at han mister kampen mot Bayern München i Champions League på Allianz Arena.

Det er ventet at Paolo Castellini erstatter Riise. Andre alternativ er Cicinho, eller at Cassetti flyttes over og Burdisso vikarierer på høyreback. Mexes kommer da inn i midten med Juan.

Det er foreløpig ingen uttalleser fra John Arne, Roma eller landslaget som bekrefter lengden på skadeavbrekket. John Arne har oppdatert oss på skadesituasjonen daglig gjennom sin blogg som du kan lese her.

ASRoma no ønsker Riise god bedring og et snarlig gjensyn med grønt gress.

Kilder: Il Sussidiario, Goal.com