Alemanno gir grønt lys til ny stadion

Romas ordfører Alemanno har alltid uttrykt interesse for AS Romas fremtid, og har vært særlig opptatt av det romerske folkets eierforhold til klubben. Alemanno hevder selv at han følger prosessen tett, og at han som ordfører blir underrettet kontinuerlig av Unicredit.

«Garantiene jeg kan gi til det romerske folk er de samme som Unicredit har gitt meg. Banken vurderer selvfølgelig tilbud ut fra et økonomisk perspektiv, men kommer til å velge løsningen som mer stabilitet til klubben og verden rundt den, som ikke bare gir en nåtid uten angst, men en suksessfull fremtid.»

Å bygge en ny stadion har vært et mye omtalt tema i forbindelse med eierskiftet. Alemanno gir grønt lys for bygging av stadion, og legger nærmest et press på at dette blir gjort:

«Stadion er et viktig tema. Den som kjøper AS Roma vet at det følger en mulighet til å bygge en ny stadion. Og denne muligheten er konkret. Reell og sterk. Jeg gjentar: den som kjøper Roma vet at en stadion kan bygges.»

Som asroma.no meldte i går er interessen for å kjøpe klubben mye større enn først antatt. På Borsa Italiana omsettes ASR-aksjen i skrivende stund til 1,123 euro, hvilket er det høyeste i 2010. Oppgangen så langt i dag har vært 4,47%.

Det siste navnet som nevnes i forbindelse med oppkjøpet er en albansk oljemagnat ved navn Taci. Av andre nyheter som er verdt å ta med seg, hevdes det at Angeluccis forsøk på å kjøpe Roma ikke skal være på egenhånd. Romeren skal i følge flere nyhetssider ha støtte av både et kinesisk og engelsk fond.

Kilde: laroma24.it