Forhåndsomtale Cagliari – Roma

Forhåndsomtale Cagliari – Roma

På lørdag kl 20:45 er det endelig klart for andre serie runde i i ligaen. Roma møter Cagliari på Stadio Sant’E.lia

Både Cagliari og Roma spilte uavgjort i sin første kamp. Roma klarte bare 0-0 mot Cesena, mens Cagliari spilte 0-0 mot Palermo. Så begge lagene kommer til å jakte sin første seier. Vi kommer nok til å se et helt tent Roma lag banen, som vil revansjere den middelmådige kampen mot Cesena. Tatt i betraktning de to siste sesong startene Roma har hatt, så er det veldig viktig for lagmoralen å vinne mot Cagliari. Slik at det maskineriet Roma er kan begynne å rulle nå i starten av sesongen.

Adriano sliter fortsatt med en skade, og er ikke med i troppen. Riise, er ventet å være ute i 3 uker med den hodeskaden han fikk på trening med landslaget. Dette gir muligheten for Castellini til å vise seg fram.

Det er også forventet at nysingnerte Burdisso og Borriello kommer til å være med i start oppstillingen. Burdisso sine kvaliteter er vi allerede kjent med og det skal bli gøy å se hva Borriello kan bidra med.

Sist kamp Roma møtte Cagliari på Stadio Sant Elia ble stillingen 2-2. Hvis vi nå ser mulige lagoppstillinger så skal dette gå Roma sin vei. Med det rette fokus og mye konsentrasjon vil denne kampen bli årets første av forhåpentligvis mange seire.

Mulig lagoppstilling:


Roma:  Formasjon   4-3-1-2

Julio Sergio

Cassetti – Burdisso – Juan – Castellini

De Rossi – Pizzaro – Perrotta

Menez

Borriello – Totti


Cagliari: Formasjon 4-3-1-2

Agazzi

Pisano – Casini – Astori – Ariaudo

Blondini – Conti – Lazzari

Cossu

Matri – Nene

Forza Roma!