Montali benekter konflikt mellom Ranieri og Mexès

Forholdet har mellom Ranieri og Mexès har virket betent den siste uken, men Gianpaolo Montali benekter i et intervju med l’Equipe at det er noen problemer i forholdet mellom trener og spiller:

«Det er ingen problemer med Mexès. Dette er en misforståelse basert på noe som hendte på en pressekonferanse, så snakk ikke om konflikter! Det er ingen bekymringer rundt Mexès’ uttalelser på landslagssamlingen. Han har alltid vist sin hengivenhet til Roma.»

Bakgrunnen for den påståtte konflikten skal være at Mexès per dags dato figurerer som tredjevalg bak Juan og nyervervelsen Burdisso, og at han i så måte ikke er sikker på hvorvidt en kontraktsfornyelse vil komme til å bli aktuelt. Mexès ga også uttrykk for dette på en pressekonferanse med Frankrikes landslag i midtuken:

«Jeg kommer til slutten av kontrakten min i juni 2011. Direktørene har allerede tilbudt meg en ny kontrakt med en lengde på 4 år, men jeg må tenke nøye på dette. Hvis ikke jeg får nok spilletid må jeg gjøre mine valg.»

Ranieri var ikke overraskende misfornøyd da han fikk høre hva Mexès hadde uttalt, og svarte følgelig med å si nøyaktig hva han mente da spørsmålet kom opp:

«Selvfølgelig plager det meg! Disse spillerne (som snakker om klubbene sine når de er på landslagssamling) burde fått en reprimande og burde ikke lenger uttalt seg slik. De er lønnet av Roma og selv når de går utenfor våre grenser tilhører de oss.»

På tross av det som ganske opplagt høres ut som en konflikt av et eller annet format, benekter altså Montali at det skal være noen problemer mellom Ranieri og Mexès. Fokuset ligger i følge Montali heller på å forlenge kontrakten til spilleren, som for lengst har blitt en kultfigur for Romanisti over hele verden.

Kilde: lequipe.fr