Bayern tar imot Roma hjemme på Allianz Arena

I kveld er det duket for et stort oppgjør når  fjorårets finalist Bayern München tar imot Roma på Allianz Arena. Roma har skuffet veldig i ligastarten og har på ingen måte fått spillet til å sitte, men også Bayern har slitt og har presset på seg i en kamp de er forventet til å vinne. Trekker Bayern det lengste strået eller vil Roma overraske og stikke av med alle tre poengene?

Roma ligger for øyeblikket nest sist i Serie A med 1 poeng på 2 kamper mot egentlig overkommelig motstand. Ranieri og co har dermed et stort press på seg foran denne kampen og det presset kan bli enda større hvis Roma ikke får med seg poeng hjem fra Tyskland.

Både Riise og Castellini ute med skader og det betyr at Cassetti tar venstrebackplassen, mens Rosi stepper inn på høyre side. Ellers er også Mexes, Taddei, Vucinic og Okaka alle ute og det svekker Romas poengsjanser på Allianz Arena. Perrotta, De Rossi og Pizarro ser ut til å få fornyet tillit på midten, mens Menez, Totti og Borriello ser ut til å starte på topp for Roma. Adriano er med i troppen til Ranieri, men starter på benken.

Fjorårets finalist Bayern München har også slitt i sesonginnledningen. De ligger 11.plass med 4 poeng på 3 kamper og spesielt resultatmessig har de skuffet. De hadde likevel fortjent mer mot  f.eks Kaiserslautern i en kamp de dominerte, men som likvel endte med et 2-0 tap. 

Nå er de også uten kanskje deres to beste spillere i Robben og Ribery. Robben er ute med skade mens Ribery er ute grunnet det røde kortet han fikk mot Lyon i fjorårets Champions League. Men Bayern har likevel et meget sterkt lag og inn for Robben og Ribery kommer blant annet Toni Kroos inn som imponerte kraftig for Leverkusen sist sesong.

Det blir dermed på ingen måte en enkel kamp for Roma, men kanskje det er i Tyskland det snur? Kampen har avspark kl.20.45 og går direkte på Viasat Fotball.

Bayern (4-2-3-1): Butt; Lahm, Van Buyten, Badstuber, Contento; Van Bommel, Schweinsteiger; Müller, Kroos, Olic; Klose.

Roma (4-3-1-2): Julio Sergio; Rosi, Burdisso, Juan, Cassetti; Perrotta, Pizarro, De Rossi, Menez, Borriello, Totti.

Forza Roma!