Totti avviser feide med Ranieri

Med disse ordene avkrefter Totti det siste døgnets spekulasjon rundt forholdet mellom han og Ranieri:

«Denne meldingen er adressert til alle Romanisti, ekte supportere som i likhet med meg og il Mister har en ubetinget kjærlighet til den røde og gule drakten. På dette punktet, for å unngå ytterligere spekulasjon som avviker fra virkeligheten, tror jeg det er nødvendig å oppklare hva som skjedde: Jeg stod med noen supportere for å ta bilder langt unna mixed zone som er reservert for pressen, og på det tidspunktet responderte jeg til en mening om kampen, på typisk romersk vis, som vi alle vet er uttrykksfullt og fargerikt.

Videre, alle som kjenner meg vet at jeg er den første til å bli skuffet når vi taper, først som Romanista, deretter som spiller. Jeg kunne ønske meg å se laget mitt spille mer åpent mot alle lag for å hedre navnet og størrelsen på byen vi representerer.

Dialogen mellom en spiller og hans trener foregår på daglig basis, og når du i tillegg er kaptein foregår dette konstant, uavhengig av resultater og hvordan ting går. Det er en daglig og konstant kommunikasjon. Men med Ranieri går det forbi en enkel konfrontasjon, det er et virkelig tett og ærlig forhold som har oppstått. Vårt DNA er den som romere og romanisti har, en ledende tråd som forener de som snakker det samme språket, forstår hverandre umiddelbart og ikke har noe behov for mange bemerkninger.

Vi er nær disse fargene, nær draktene, nær våre supportere. Vi er de første supporterne og sånn skal vi oppføre oss.»

/ francescototti.com