Spillervurderinger: Roma – Bologna

Julio Sergio: 6.5:  Viser på nytt at han er en av Serie As beste keepere med noen gode redninger. Kan ikke klandres for noen av baklengsmålene.

Aleandro Rosi: 5.5: God offensiv og skaffet mange frispark i farlige posisjoner for Roma, men defensivt etterlot han seg mye rom og har mye å gå på der. Kan delvis klandres for baklengsmålene.

Phillipe Mexes: 4.5: Hadde problemer med Di Vaio hele kampen og virket utrygg, spesielt i andre omgang. Burde gjort det mye bedre på begge Bolognas scoringer. En skygge av seg selv desverre.

Juan: 6: Har stor ro og god kontroll i store deler av kampen, og selv om han ikke direkte kan klandres for noen av målene så slet han til tider med Bolognas raske angrepsspillere.

Marco Cassetti: Var bra før han ble skadet og ble byttet ut mot G.Burdisso 10 minutter før pause. Får ingen karakter.

Daniele De Rossi: 6.5: Gjorde en god match og hadde god kontroll på midtbanen og spillet i de 54 minuttene han spilte. Mye raknet for Roma da han måtte gå ut med skade like etter pause.

David Pizarro: 5.5: God i første omgang da han og hans lag skapte en del sjanser. I andre omgang falt han sammen med resten av laget og klarte ikke å diktere spillet som han har gjort før.

Simone Perrotta: 6: Gjør en stor innsats på midten der han gir alt i alle dueller, men er for lite involvert i spillet offensivt og det har desverre blitt en gjenganger den siste tiden. Uansett en fremgang fra hans tidligere kamper.

Jeremy Menez: 6: Alltid livlig og prøver alltid å skape sjanser for sine medspillere, men det ble alltid bare nesten og vi vet at Menez kan enda bedre. Viste til tider bra samspill med Borriello og det som var av kreativitet i Roma laget ble borte når han ble byttet ut.

Francesco Totti: 6.5: God i første omgang og kanskje også Romas beste.  Hans skudd i tverrliggeren burde fått en bedre skjebne. I andre omgang derimot var ikke kapteinen like god og mistet ballen unødvendig mange ganger. Men totalt sett bedre enn på mange kamper.

Marco Borriello: 6.5: Scorte sitt første seriemål for Roma allerede etter 7 minutter og fikk en god start. Virket meget pigg i første omgang og hadde bra samspill med både Totti og Menez. I andre omgang ble han litt alene på topp, men en god kamp av spissen.

Innbyttere:

Guillermo Burdisso: 5,5. Gjorde en helt grei innsats da han kom inn for Marco Cassetti 10 minutter før pause. Kunne ha pungtert matchen hvis hans heading hadde gått i mål og ikke i stanga på stillingen 2-0.

Matteo Brighi: 5.5: Kom inn for De Rossi like etter pause og gjorde sakene sine helt greit. Grei defensiv, men offensivt bidro han ikke til mye.

Fabio Simplicio: Kom inn for Menez og var stort sett anonym. Spilte kun 20 minutter så får ingen karakter.

Claudio Ranieri: 5:  Mønstret et av de sterkeste lagene han kunne utifra hvilke spillere han hadde tilgode, og det så bra ut lenge, men måtte til slutt nøye seg med uavgjort. Valgte å ta ut Menez til fordel for Simplicio for å sikre seieren, noe som viste seg å ikke lykkes.