Roma møter Brescia

Roma reiser til Nord-Italia og Brescia denne midukerunden for å møte en av nykommerne i årets Serie A. Brescia har startet sesongen over all forventning og har innkassert 6 poeng allerede. Roma på sin side har vært sesongens store skuffelse så langt med bare to poeng mot Cesena og Bologna hjemme, samt Cagliari borte. Legger en til fadesen i München (jo, Ranieri) så har nedturen vært komplett for romanisti til nå denne sesongen.

Så hva taler for at det snur imorgen? Ikke troppen ihvertfall. Riktignok er Vucinic meldt spilleklar og starter sannsynligvis sin første offisielle kamp denne sesongen i tospann med Borriello på topp. Imidlertid er både Totti og De Rossi ute med skade. Det betyr at enten Perrotta eller Mexes bære kapteinsbindet i Il Capitano og Capitano futuros fravær. Begge ble skadet mot Bologna sist. En som også ble skadet mot Bologna, men som er med imorgen, er Marco Cassetti. Det var kanskje vel så viktig med tanke på de skralle alternativene som fremstår på backene om dagen. John Arne Riise er forøvrig på bedringens vei, men er tidligst ventet tilbake til helgens storoppgjør mot Inter. Hvis det blir noe av da…

I sin helhet har Claudio Ranieri tatt ut følgende tropp:

1 BOGDAN LOBONT
2 CICERO JOAO DE CESARE (CICINHO)
4 JUAN SILVEIRA DOS SANTOS
5 PHILIPPE MEXES
7 DAVID MARCELO CORTES PIZARRO
8 RIBEIRO LEITE ADRIANO
9 MIRKO VUCINIC
13 VITORINO GABRIEL PACHECO ANTUNES
19 JULIO CESAR BAPTISTA
20 SIMONE PERROTTA
22 MARCO BORRIELLO
23 LEANDRO GRECO
25 GULLIERMO ENIO BURDISSO
27 JULIO SERGIO BERTAGNOLI
30 SIMPLICIO FABIO HENRIQUE
32 DONIEBER ALEXANDER MARANGON (DONI)
33 MATTEO BRIGHI
77 MARCO CASSETTI
87 ALEANDRO ROSI
94 JEREMY MENEZ

Sannsynlig lagoppstilling for Roma er (4-2-3-1): Julio Sergio; Rosi, Mexes, Juan, Cassetti; Pizarro, Brighi; Menez (Simplicio), Perrotta, Vucinic; Borriello.

Brsecia på sin side har tatt ut følgende mannskap:

ARCARI, BAIOCCO, BEGA, BERARDI, BUDEL, CARACCIOLO, CORDOVA, DALLAMANO, DAPRELA’. DE MAIO, DIAMANTI, EDER, FECZESIN, FILIPPINI, HETEMAJ, KONE, MARTINEZ, POSSANZINI, SERENI, ZAMBELLI, ZOBOLI.

Her er det verdt å merke seg noen navn med en gang. Sereni, Baiocco, Budel, Diamanti, Eder, Filippini og sist men ikke minst, Andrea Caracciolo er navn dere som har fulgt med en stund ihvertfall har hørt før. Det blir imidlertid ikke noe gjensyn (dessverre) med revisoren Jonathan Zebina som meldte overgang fra Juventus til Brescia før denne sesongen.

Det er ventet at Brescia går ut i følgende formasjon (4-3-1-2): Sereni; Berardi, Bega, Martinez, Dallamano; Hetemaj, Cordova, Baiocco; Diamanti; Eder, Caracciolo.

Legg SPESIELT merke til trioen på topp. Dette er hardcore til opprykkskandidat å være. Bakover synes imidlertid Brescia å ha åpenbare svakheter. Sereni i mål er imidlertid solid og Roma har vist at en god keeper er nok til å forhindre dem fra å score til nå i årets sesong.

På Canal+ vises dessverre kun Lazio-Milan på TV. Det er heller ikke mulig å se denne kampen på Canal+ sin web-tjeneste.

Daje ROMA!