Gratulerer med dagen John Arne Riise!

30 år er gått siden sunnmøringen John Arne Riise så dagens lys i 1980. Siden den gang er det vel ikke en eneste nordmann som kan sies å ikke ha kjennskap til den norske forsvarsspilleren som vi i dag er så heldige å ha i stallen.

Gjennom en fantastisk karriere i Hessa, Aalesund, Monaco, Liverpool og nå Roma har Riise status som en av de største spillerne i norsk fotballs historie. Med sin kraft, fysikk og mentale styrke er det ikke utenkelig at han om noen år troner ubestridt på tronen.

ASRoma.no ønsker å være den ivrigste av gratulanter på denne store dagen. Siden John Arne kom til klubben har oppslutningen rundt AS Roma i Norge økt betraktelig, til tross for at den var stor fra før. For oss som har fulgt laget siden før John Arnes dager har han bidratt til å gjøre klubben mer åpen for oss her i det kalde nord. En stor takk skal du og dine medhjelpere ha for det, John Arne.

Det er med den største glede at vi utpeker John Arne som æresmedlem og medlem #1 i den flunkende nye offisielle norske supporterklubben for AS Roma – Roma Club Norvegia.

Til slutt krysser vi fingre og tær for at Riise får den gladmeldingen som han selv ønsker seg aller mest i dag; at han er spilleklar når Roma og Inter braker sammen imorgen kveld.