Riise hyllet på Olimpico

19 dager etter hodeskaden fikk John Arne Riise et gledelig gjensyn med Olimpico da Roma slo trippelmester Inter 1-0 lørdag kveld. John Arne ble i følge rapportene møtt med enorm hyllest både før, under og etter kampen, noe han selv uttrykker takknemlighet for i sin egen blogg:

«Jeg fikk en ekstra runde etter kampen på gressmatta og takket publikum. Støtten jeg har fått de siste dagene har vært helt fantastisk og gjort meg enda klarere på at denne kampen skulle jeg rekke. Mottagelsen på stadion var enorm og jeg kan ikke takke fansen nok – dere gjorde kvelden min lettere og jeg ville virkelig kjempe for dere som alltid»

Riise er tilbake på banen fortere enn forventet, og leverte i går en solid innsats på venstrebacken, for anledningen antrukket med en beskyttende hjelm. Corriere dello Sport gir Riise solide 7 for gårsdagens innsats, og John Arne retter støtteapparatet en takk for at han nå er tilbake på banen:

«Vil også benytte sjansen til å takke legen vår Luca Pengue for alt han har gjort disse dagene for at jeg ble klar.. Samtidig takke sjefen sjøl Mister Ranieri for å gi meg tillitten så fort. Det betyr mye at han har den troen på meg.»

Riise avslutter blogginnlegget sitt med å si det alle Romanisti tenker:

«Nå er det bare å se fremover. Denne seieren trengte vi og nå ser vi frem til Cluj på tirsdag i Champions League!»

DAJE JOHN!