Roma vs Cluj

Da er det endelig klar for en ny uke med Champions League.
I morgen kveld kl 20:45 tar Roma imot Cluj på Stadio Olimpico.

Nå er det Roma sin tur til å sette spor etter seg i sin Champions League gruppe. Med null poeng etter én kamp og Cluj med tre, kan vi alle regne oss frem til hvem som ligger best an. Roma har tapt poeng mot en forventet gruppe vinner ( Bayern Munchen ), mens Cluj har tatt alle tre poengene mot Basel.

Roma var i gruppe med Cluj i Europaligaen i fjor, der endte det forholdsvis 1-2 hjemme og 3-1 borte. Det at Roma tapte hjemme mot Cluj er en skremmende faktor, som vi må huske på når vi går ut på banen. Da mener jeg ikke at vi skal gå forsiktig ut, men at vi skal ha den rette mentaliteten og stå på HELE tiden. Ikke noe sånn Bologna-slapphet.

Hvis vi ser litt tilbake på helgen, så ser Roma sterke ut. Med forsvarsrekken tilbake og en veldig god kamp mot Inter, blir det en vanskelig oppgave for Cluj å ta poeng på Olimpico. Med tanke på at Cluj vant på Olimpico sist de møttes vil dette være en ekstra motivator.

Når Totti kommer med uttalelser som: «The Champions League is the ultimate goal that I am missing, it’s difficult, but we have a great team,» må dette blir en meget underholdene kamp.

Lagoppstilling fra Goal.com: Lobont, Cicinho, N. Burdisso, Mexes, Riise, Menez, De Rossi, Brighi, Perrotta, Totti, Vucinic.

Lagoppstilling Cluj: Stàncioui, Panin, Alcantara, Cadu, Rada, Dica, Costa, Kone, Culio, Traore, Bastos.