Tanti auguri, Francesco!

Francesco Totti har rukket å bli 34 år. Det føles ut som om «checco» alltid har vært der. For de fleste av oss stemmer det da også. Totti fikk sin debut for Roma tilbake  i 1992, og har ikke sett seg tilbake siden. Helt siden han tok over kapteinsgjerningen fra Guiseppe Giannini da sistnevnte gav seg har han vært Romas hærfører og symbol. Det finnes ikke tilsvarende i fotballverden. Beklager alle Liverpool, Juventus, Barcelona, Real Madrid og Inter-fans.

Der skal vi imidlerid la det ligge i denne forbindelse. Forhåpentligvis vil vi fortsette å se Francesco på banen også i en rekke år fremover. Hans tilstedeværelse kan være nok i seg selv, mens hans sportslige bidrag uvurderlig viktig. For Roma er han alt.

Tanti auguri Francesco!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3W4icpofTR4&hd=1[/youtube]