Rosella Sensi krever taushet fra Ranieri og spillerne

Roma går gjennom en vanskelig periode for tiden. Laget ligger nest sist på tabellen, og i tillegg har det vært mye snakk om spillere som ikke akkurat har jublet når de ble byttet ut. Både Totti (mot Inter) og Borriello (mot Napoli) var tydelig misfornøyd da de ble byttet ut. Nå har Rosella Sensi gitt Ranieri og spillerne taleforbud i mediene.

«Jeg tror at i vanskelige stunder, spesielt i sport, er arbeid den beste medisin», sa Sensi i en uttalelse. «Vi må alle komme med et svar som innbefatter handlinger, ikke ord. Disse [handlingene red.anm] vil komme på treningsfeltet, gjennom svette i treningssalen, sunt kosthold og god oppførsel.»

«I sport er det laget som telle, og det er hvorfor vi vil alle komme ut av denne situasjonen sammen. Det er taushet i mediene, men alle kan få uttrykke seg selv på lørdag den 16.oktober mot Genoa», fortsetter Rosella Sensi. Videre oppfordret Sensi supporterne til å vise støtte til Ranieri og Roma-spillerne.

«Jeg oppfordrer fansen til å samles rundt Ranieri og spillerne. Vi trenger deres støtte mer enn noensinne, den samme støtten som tidligere tok dette laget til utrolige høyder. Jeg vil ikke høre fra Gianni Rivera at mine spillere har begynt å snakke ut om Ranieri. Jeg liker ikke å lese at Totti engang kan tenke at han er et problem», fortsetter Rosella Sensi.

Rosella Sensi fortsetter uttalelsen:

«Sannheten er at ‘snakket fotball’ påvirker jobben vår, og vi må alle være profesjonelle når det kommer til å leve med spenning, humør og provokasjon, i likhet med suksess og entusiasme. Vi trenger en balanse og respekt for rollene våre. Jeg sier til Totti at han er et symbol for Roma og at han vil fortsette å være på banen. Som kaptein setter han et positivt eksempel for sine lagkamerater og de mange unge spillerne som ser opp til ham. Totti vil, forhåpentligvis så sent som mulig, også bli en direktør, så jeg venter viktige bidrag fra ham både nå og i fremtiden. »

«Jeg er sikker på at å jobbe i stillhet, side om side, vil føre oss tilbake hvor vi hører hjemme», avslutter Rosella Sensi.

Kilde: www.football-italia.net