Totti: «Vil ikke være et problem for laget»

Francesco Totti har måttet tåle en god del kritikk den siste tiden, både grunnet svakt spill og sin oppførsel da han ble byttet ut mot Inter. Nå skriver Totti i Il Corriere dello Sport at han ikke har tenkt å være et problem for klubben.

«Hvis den som har makten over avgjørelser i klubben mener at jeg har blitt et problem for klubben må de si fra til meg, så kan jeg ta en avgjørelse, for jeg vil ikke være en byrde for noen», fortsetter Il Capitano.

«Jeg har alltid vært, og vil alltid være tilgjengelig for dette laget og disse fargene, i et forsøk på å få våre fans til å drømme, samt få vårt Roma til å vinne», konkluderer Totti.

Claudio Ranieri skal ifølge rapporter ha holdt et møte etter tapet mot Napoli i helgen. Der skal han ha forklart at ingen på laget er sikker i førsteelleveren. Il Corriere dello Sport skal ha forstått det slik at Ranieri holdt et slikt krisemøte på Trigoria søndag kveld. Her skal Ranieri ha sagt: «Muligens har jeg vært den som har lagt for mye press på dere i ønske om å få oss tilbake på bena igjen. Vi starter igjen som likeverdige. Vi kan ikke fortsette slik som dette, men vi vil definitivt reise oss igjen.»

Det ble høstet en del kritikk mot Ranieri da han blant annet byttet ut Marco Borriello i stedet for Totti i kampen mot Napoli. Borriello reagerte selv på byttet, etter at Ranieri hadde forklart det med at Borriello virket sliten. «Jeg var overrasket over at jeg ble byttet ut. Jeg var ikke sliten i det hele tatt», sa Borriello etter kampen. «Var jeg sliten? Jeg tror Napoli sine forsvarsspillere var mer sliten enn jeg var.»

«Jeg var overrasket over at jeg ble byttet ut, men dette er avgjørelser en spiller må respektere», sa Borriello. «Jeg vil ikke skape problemer for treneren eller kontroverser i mediene, men jeg vil ikke lyve heller.»

«Hvis vi ser på troppen er Roma på samme nivå som de største klubbene i Europa: Chelsea, Inter, Bayern München og så videre. Dette betyr at det er bare vår feil at vi ikke kan få de viktige resultatene», avslutter Roma-spissen.

Kilde: www.football-italia.net