Notiser

Italias trener Cesare Prandelli har bekreftet at Marco Borriello starter kveldens landskamp borte mot Nord-Irland. Borriello har imponert for Roma etter overgangen fra AC Milan, til tross for at resultatene sålangt ikke har gått veien fra Giallorossi. I tillegg uttrykker Prandelli ønske om å se Totti og Cassano sammen for Italia i en kamp mot Romania 17.november.

«Borriello er den rette spissen for i morgen kveld, også fordi han tilfører dybde til spillet vårt», sa Prandelli i går. Nord-Irland er motstanderen i kveld, mens Italia møter Serbia hjemme i neste ukes kamp i Em-kvalifiseringen. I tillegg til Borriello er De Rossi selvskreven i startelleveren, som foreløpig ser ut til å bli en 4-3-3 formasjon med følgende spillere:

Viviano – Cassani, Bonucci, Chiellini, Criscito – De Rossi, Pirlo, Mauri – Pepe, Borriello, Cassano

Prandelli snakket også om kampen mot Romania som skal spilles den 17.november, hvor han håper å se Totti gjøre et comeback for Italia for anledningen. Dermed kan man få se Totti og Cassano sammen igjen på banen for samme lag.

«Det ville vært nydelig, fordi det ville kommet ut av deres vennskap og gitt et flott budskap til ungdommene», uttalte Prandelli, som også  støttet Totti etter den siste tids kritikk. «Det er ikke sant at Roma overbeskytter og spesialbehandler Totti. I de siste årene har han tatt mye ansvar som en ekte leder.»

Kilde: www.football-italia.net