Roma-spillere på scoringslisten i landskamper

Både John Arne Riise og Mirko Vucinic scoret i EM-kvalifiseringskamper i går, mens Stefano Okaka scoret da i Italia sin u-21 kamp mot Hviterussland. Borriello klarte dessverre for Italia ikke å finne nettmaskene da Italia spilte 0-0 borte mot Nord-Irland.

John Arne Riise scoret kampens første mål da Norge slo Kypros 2-1 borte. Kampuret viste bare 1:20 da Riise satte inn et skudd fra 16 meter. Huseklepp serverte nordmannen pasningen etter at Norge kom på en kontring, og Riise gav Norge en drømmeåpning på kampen mot laget som overrasket alle med 4-4 borte mot Portugal for ikke lenge siden. Kampen endte altså 2-1 til Norge. John Carew scoret forøvrig Norges andre mål.

Mirko Vucinic ble den store helten for Montenegro da han scoret kampens eneste mål i det 87.minuttet da laget tok imot Sveits på hjemmebane. Vucinic spilte fra seg ballen nydelig inne i Sveits sin 16-meter, fikk ballen tilbake og lobbet iskaldt ballen over målvakten til Sveits fra skrått hold. En klasseavlutning av Roma-spissen. Vucinic fikk selvsagt gult kort da han feiret scoringen med å ta av seg shortsen. Det måtte vel bare gjøres.

De Rossi og Borrielle stilte begge fra start for Italia, men Gli Azzurri klarte ikke å finne nettmaskene i Nord-Irland. Det klarte heller ikke hjemmelaget, og lagene delte på poengene. Serbia er neste motstander for Italia.

Ellers kan det nevnes at Stefano Okaka scoret et av målene da Italias u-21 landslag vant 2-0 mot Hviterussland i den første av to playoff-kamper for EM. Gli Azzurrini er dermed favoritter til å nå neste sommers mesterskap. Mattia Destro sto for det andre målet i kampen.