Okaka til England og Behrami motsatt vei?

Okaka

Det har lenge vært kjent at Okaka savner Premier League og engelsk fotball, og at han ønsker seg tilbake dit. Okaka har blant annet uttalt at han hadde en fantastisk tid i Fulham og at han gjerne vil spille i England igjen. Agenten hans, Domenico Scopelliti, sier at Okaka går i gjennom en tøff tid nå, fordi Okaka er en Romanista, men han vil også spille førstelagsfotball. Okaka sier han føler seg i bra form om dagen, og viste dette da han satte ballen i nettet for Italia U21 i deres 2-0 seier mot Hviterussland U21.

«Akkurat nå vurderer Okaka et nytt opphold i England, men denne beslutningen vil bli tatt i full enighet med AS Roma» sier Domenico Scopelliti.

Behrami

Det går også gjetord om at Roma og Cesena fortsatt jakter på West Hams Valon Behrami, og at det er sannsynlig at det resulterer i en overgang i januar. Roma var som kjent veldig nære en overgang i sommer, men ingen avtale kom i stand før Clacio Mercato stengte da Doni (som ble forsøkt byttet vekk mot Behrami) nektet å forlate Roma. Hvis Roma virkelig vil ha Behrami burde ikke Cesena kunne være en reell utfordrer, men det som taler til Cesenas fordel er at Behrami var elev under Cesenas trener Massimo Ficcadenti i Helles Verona i perioden 2004-2005.