Romaspillere i aksjon i landslagspausen

John Arne Riise var en av tre som ble igjen i startoppstillingen fra Kyproskampen da Norge tapte 2-1 for Kroatia. Riise hadde en kamp på det jevne, og var nære på å få en assist da Erik Huseklepp burde scoret fra kloss hold i andre omgang.

Philippe Mexes spilte 90 minutter for Frankrike da de slo Luxembourg på hjemmebane 2-0. Mexes synes å ha kapret en fast plass på det franske landslaget under Laurent Blanc, men har mistet kapteinsbindet han så vakkert bar mot Norge til Alou Diarra.

Daniele De Rossi var ikke i aksjon da Italia spilte seks minutter mot Serbia før kampen ble avblyst på grunn av serbike hooligans som kastet røykbomber og spiste på nettingen som beskytter spillerne mot gjenstander fra tribunen. De Rossi har pådratt seg en mindre alvorlig skade, og er forventet tilbake igjen når Roma tar imot nettopp Genoa på lørdag. Marco Borriello startet kampen på benken.

Stefano Okaka var imidlertid med da Italias Under-21 landslag gikk på et sensasjonelt nederlag mot Hviterussland borte, og går dermed glipp av både EM og OL. Nederlaget fører mest sannsynlig til at Pierluigi Casiraghis dager som sjef for unguttene er over.

Mirko Vucinic var ikke med da Montenegro besøkte England og Wembley, en kamp som endte 0-0. Vucinic har pådratt seg en skade som gjør han tvilsom til lørdagens oppgjør mot Genoa.