Klatringen har begynt!

Roma slo fortjent Genoa 2-1, og klatringen mot toppen av tabellen kan nå starte for fullt.

De siste årene har det nærmest blitt en vane for Roma å starte sesongen dårlig. Denne sesongen er intet unntak, og etter sju serierunder lå vi 8 poeng bak serielederen. Kampen mot Genoa var en enten-eller-kamp, og spillerne responderte.

Borriello ga Roma ledelsen etter et Totti-innlegg som skiftet retning. Borriello tok på seg servitørrollen da Matteo Brighi doblet ledelsen i andre omgang etter et nydelig angrep som Brighi kriget i mål.

Derfra og ut skal Roma ha kontroll på kampen, men det blir likevel spenning da Rudolf reduserer med sju minutter igjen på klokka. Tankene går tilbake til Bologna-kampen tidligere i år, men Genoa kommer aldri nærmere en utligning, og Roma kan innkassere tre viktige poeng i jakten på toppen av tabellen.

Samarbeidet Totti/Borriello begynner å sette seg, og det er bare et tidsspørsmål før kapteinen tegner seg på scoringslista for første gang i år.

Etter slett innsats forrige kamp er det nå rom for å se mer positivt på tingenes tilstand igjen. Landslagspausen kan ha gjort godt for ulvene som nå virker sultne.

Borriello og Totti er nevnt. Glemmes bør heller ikke Juan, som leverer kamp etter kamp på et vanvittig høyt nivå. I går var det fjorårshelten Luca Toni som ble temmet.
Nå kan vi gå med hevet hode inn mot Basel-kampen i midtuka, som blir veldig viktig med tanke på avansement.

Grazie Roma!