Rosella kaller inn til møte på Trigoria

Rosella Sensi har kalt inn til et spiller- og staffmøte på Trigoria. Grunnene for dette er ganske åpenbare hvis vi tar et kjapt øyekast på de tabeller Roma har sitt navn på. Det er prestert langt under forventet, og tiltak må gjøres.

Rosella skal nå sammen med spillere og staben finne de faktorene som gjør at Roma ikke presterer på et bedre nivå. Spørsmål om Ranieri sin stilling kommer selvfølgelig opp. Noe som er naturlig sett hvordan laget ikke har prestert og de mange spørsmålene rundt bytter og taktikk Ranieri har benyttet seg av i kamper.

Nå er det ikke meningen å henge Ranieri ut på noen måte. Spillerene skal ha sin del også. Et eksempel er Basel kampen igår. Til tider stod Roma spillerene i ro som kjegler. Mye virket halvhjertet, spørsmål om viljen til å vinne settes fra min side.

Tilbake til Ranieri så skal Rosella ikke noen planer om å kvitte seg med Ranieri. Hun vil at dette møtet skal gjøre at Roma som klubb skal sammen reise seg etter denne dårlige starten på sesongen.

Da håper vi at Rosella kan kartlegge og inspirere Roma til å løfte seg et par hakk.

Kilder: romanews.eu