Roma Club Norvegia runder 100!

Vi har i dag, fredag 22.oktober 2010, nådd en viktig milepæl i Roma Club Norvegias historie: vi har blitt tresifret, dieci*dieci, et hekto, Camilla Collett. Roma Club Norvegia rommer nå 100 medlemmer og flere skal det så definitivt bli!

Da vi begynte dette prosjektet var det naturligvis en rimelig stor usikkerhet knyttet til den faktiske interessen for å bli medlem. Vi benyttet oss derfor av et interesseskjema, og til vår store glede var det mer enn 200 nordmenn som registrerte seg gjennom skjemaet. Det er gledelig at drøye 100 av dere har tatt steget og faktisk blitt medlem, og vi håper at de resterende vil gjøre det samme!

Vi vil først og fremst si at vi er positivt overrasket over mangfoldet i supporterklubben. Medlemsmassen omfatter både unge og gamle, gutter og jenter, kvinner og menn – og den geografiske spredningen er mildt sagt slående stor. Vi håper at dette kan gi impulser til et større spekter av hva supporterklubben kan tilby sine medlemmer i årene som kommer. Av viktige medlemsnummer, nevner vi at medlem #1 som kjent er selveste John Arne Riise, mens det andre virkelige prestisjenummeret, numero dieci, gikk til Espen Høybakken fra Lakselv. Vi gratulerer med det!

Det har naturligvis vært viktig for supporterklubben at vi oppnår en medlemsmasse av en viss størrelse. Vi er glade for tallet 100, men vi mener bestemt at jo flere vi er, desto mer kan vi få til. En av planene som beror på enda større oppslutning, er å etablere en egen medlemsside her på www.asroma.no. Denne løsningen kunne etter vår oppfatning gikk en enda bedre grobunn for fremveksten av et norsk, gulrødt fellesskap.

Tallet 100 markerer på mange måter den virkelige starten for Roma Club Norvegia. Medlemsartiklene er nå satt til produksjon, og det fremtidsrettede arbeidet for supporterklubben kan virkelig ta form. Vår første gledelige nyhet er at Roma Club Norvegias første gruppetur kommer etter nyttår, og det er ting som tyder på at det kan bli en riktig så bra tur. Foruten det å se en svær, norsk gjeng fronte banneret til Roma Club Norvegia på Olimpico, så legges det opp til et møte med æresmedlem John Arne Riise på denne turen. Mer informasjon og diskusjon rundt dette vil komme!

Vi tar også med at John Arne kommer til å ha en regelmessig spalte her på siden fremover, og at det i denne anledning vil kunne komme spørsmålsrunder fra dere som er medlemmer.

Vi ønsker å avslutte med å takke alle som har blitt medlem. Vi håper å ikke skuffe dere, og vi kan si så meget som at vi er virkelig dedikerte til å lage et best mulig klima for en blomstrende supporterkultur rundt AS Roma i Norge. Vi ønsker fremfor alt å kunne tilrettelegge best mulig for at norske Romanisti i fellesskap kan dra til Roma og oppleve La Maggica!

Og til dere som enda ikke har blitt medlem: det er ikke for sent! Skulle du ha noen spørsmål eller forslag i relasjon til supporterklubben, vennligst ta kontakt med oss på rcn@asroma.no. Vi ønsker alle en riktig god helg, og håper at den kan feires med tre poeng mot Parma. Hvis ikke kan vi alle fall trøste oss med at vi ikke står alene i motgangen.

DAJE ROMA!

Med vennlig hilsen

Roma Club Norvegia