Parma – Roma 0 – 0

Kampen startet ganske åpent. Begge lag ville ha ballen og kontrollere spillet. Parma hadde den første sjansen, men Roma hadde noen små sjanser ved Borriello.

Parma fortsetter å styre spillet. Roma får ikke til noe, nesten hver pasning treffer en Parma spiller. Hver duell kommer Parma seirende ut av. Det skjedde ikke mye nevneverdig i den første omgangen. Parma vil mest og styrer det som skjer på banen. Roma har hatt noen små sjanser, men ikke mer enn det. Generelt så spiller Roma seg tregt fremover og det er ingen dynamikk i det som skjer fremover.

Ranieri har tydeligvis ikke ropt for høyt i pausen for Roma starter der de slapp, riktignok uten Totti og med Simplico etter byttet i pausen. Parma styrer det meste, mens Roma slår mange feilpasninger. Vucinic erstattes så av Baptista.

I det 59 minutt har Mexes en stor sjanse hvor han tar et saksespark på corner. Det gikk dessverre like utenfor.

Til tider greide Roma å komme rundt på kantene mot Parma. Da skapte vi greie muligheter, og vi holdt presset oppe. Etter byttet Cicinho-Okaka ble spillet mer sentrert.

Roma fikk til slutt en ekstremt stor sjanse i det 85 min. Baptista kommer alene mot to Parma-forsvarere, med 4 roma spillere rundt seg. I stedet for å slå til Okaka skusler han bort ballen i en feilpasning.

Hvis vi ser kun på prestasjonene i kampen, så er dette et godt resultat for Roma. Parma styrer meste parten av kampen og har de største mulighetene. Roma har sine muligheter, men hadde ikke fortjent å ta med tre poeng hjem. Hvis vi ser på det faktum at vi er Roma så er dette alt for dårlig. Vi møter Parma som vi har vunnet de siste 11 av 12 kamper mot. Denne kampen skulle ha vært en kamp for vi skulle ha spilt på oss litt selvtilit. Men igjen skuffer Roma.

Det er en spiller jeg gjerne vil trekke frem som imponerte meg idag. Det var Mexes. Han hadde en veldig god dag på jobben. Han var god defensiv og skummel offensiv. Han skapte mer en samtlige angrepsspillere. Alt i alt god kamp av Mexes. Deilig å se ham med kapteinbåndet også.

Bytter: 45: Totti ut, Simplicio inn. 52: Vucinic ut, Baptista inn. 71: Ciciniho ut, Okaka inn.

Igjen stilles det store spørsmål til Ranieris bytter!