Rykter: Vucinic, Okaka og Adriano vekk?

Rykter og tanker:
Vucinic, Okaka og Adriano vil nå tydeligvis bruke januar vinduet til å komme seg videre i karrieren og vekk fra Roma.

Vucinic som ble byttet ut relativt tidlig i Parma kampen, reagerte med å sparke en bag foran Ranieri. Dette var selvfølgelig for å vise sin frustrasjon ved og ha blitt byttet ut.

Okaka skal generelt være lei av å ha bli fått for liten spille tid.

Adriano er vist bare lei av at Roma gjør det så dårlig.

Vucinic sin frustrasjon er er noe forstålig. Han har vært spilleklar en stund nå, men Ranieri har bestemt seg for Borriello og Totti på topp. Vucinic er også ung for alderen med sine 27 år. Han har ikke vunnet noe «stort» med Roma, så hans frustrasjon til situasjonen er forstålig.
Men sett hans hjerte til klubben og en scoring eller to får vi håpe han blir.

Okaka tror jeg forsvinner i vinter eller til sommeren. Han har alltid vært Romas store talent, men uten mye spilletid skal det litt til for å utvikle talentet sitt til det fulle. Dette skjønner ser nå Okaka. Han er også 21 år og bør snart begynne å spille fast a-lags fotball.

Adriano sine tanker om fremtiden skjønner jeg virkelig ikke. Hva snakker han om. Roma ikke prester på det nivået de skal. Det gjør heller ikke han, så skjønner ikke hva han har å si. For min del kan han bare gå, kanskje vi tjener litt penger på han. Så kan vi heller begynne å bruke Okaka mer.

Dette er bare rykter, men hvis det ligger en mistilit i gruppen blir det interessant å se hvordan Ranieri håndterer dette.

Hva tenker dere Vucinic, Okaka og Adriano ut?

Kilde: http://www.goal.com/en/news/10/italy/2010/10/26/2183746/mirko-vucinic-adriano-stefano-okaka-want-to-leave-roma