Pizarro ute til 2011?

Alle som har noe med AS Roma å gjøre, det være seg klubbpersonell, spillere eller fans, fikk seg en kalddusj av de helt store da David Pizarro pådro seg en smell på trening i går.

Vår chilenske playmaker gikk ned for telling med begge hender rundt venstre lår, og gjennomgår i dag en rekke prøver for å fastslå skadens omfang. Men Roma frykter det verste. For ifølge Gazzetta dello Sport har Pizarro pådratt seg en lårskade relatert til isijas ( http://no.wikipedia.org/wiki/Isjias ) i ryggen, noe som i så fall vil kreve omfattende behandling i flere måneder. Gianluigi Buffon pådro seg noe lignende under sommerens VM, og er som kjent fremdeles ute av drift.

Med tanke på Romas særdeles tøffe kampprogram fram til nyåret kunne denne nyheten knapt kommet på et verre tidspunkt, ettersom lagets midtbane allerede er betydelig svekket. Lørdagens kamp mot Lecce er en ting, men byderbyet neste helg mot et Lazio i det som må sies å være (svært ukarakteristisk) medgang er noe helt annet. Vi ønsker David lykke til og snarlig bedring, uten vår sør-amerikanske nummer 7 på midtbanen kan dette bli en meget stygg høst for alle med rødgult hjerte… og ikke minst Pizarro selv.

Kilder: Football-Italia.net, Gazzetta dello sport