Lecce motstander i Roma

Lørdag klokken 18.00 kommer Lecce på besøk til Roma. Etter tapet mot Basel og uavgjort borte mot Parma håper vi (nok en gang) at trenden skal snu for Roma. Mulighetene skal absolutt være til stede i en kamp hvor Roma må anses som stor favoritt.

Roma imponerte ingen i den målløse kampen mot Parma sist, og må heve nivået betraktelig om laget skal snu den vonde trenden. Laget har underprestert noe voldsomt denne sesongen, og Claudio Ranieri har måttet leve med konstante rykter om at en erstatter er aktuell.

Godt nytt for Roma er at Julio Sergio er tilbake. Målvakten som har blitt veldig populær blant Roma-supportere det siste året har vist seg verdig plassen sin som førstekeeper. Dårlig nytt er at David Pizarro og Rodrigo Taddei er ute, i henholdsvis 3 uker og en måned ifølge de siste rapportene.  I tillegg er det gså mulig at De Rossi blir hvilt i forkant av kampene mot Basel og Lazio i neste uke.

Lecce ligger foreløpig på en 10.plass i Serie A, og bør absolutt ikk undervurderes. Laget håper på sin tredje seier på de siste fire kampene. Lecce har tatt flere poeng enn Roma på de siste 5 kampene, og ligger over Roma på tabellen. Med seier vil Roma passere Lecce på tabellen og ha 12 poeng.

Totti var en av spillerne som fikk godkjent i kampen mot Parma, og med han i form og en Borriello som scorer jevnt og trutt satser vi på at Roma tar alle poengene. I tillegg er det ikke usannsynlig at Mexès og Juan danner stopperparet igjen, spesielt med tanke på Mexès sin meget gode innsats i forrige ukes kamp.

Forventede lagoppstillinger:

Roma: Julio Sergio – Cassetti, Mexès, Juan, Riise – Perrotta, Simplicio (De Rossi), Brighi, Vucinic – Totti – Borriello

Lecce: Rosati – Vives, Gustavo, Ferrario, Mesbah – Munari, Giacomazzi, Piatti – Di Michele, Olivera – Ofera

Dette er en kamp Roma skal vinne, men det har vi strengt tatt tenkt mange ganger denne sesongen. Daje Roma!

Kilde: www.football-italia.net