Borriello: «Jeg var heldig»

Marco Borriello i mixed zone:
Jeg er veldig glad, for selvom jeg skjøt en dårlig straffe hadde jeg flaksen på min side. Viktige mål som tillater oss å klatre videre. Stemningen? Jeg hadde gåsehud allerede i kampens hete, men at vi vinner er en ubeskrivelig følelse. Rett resultat? Absolutt. I første omgang spilte i veldig bra og hadde et mål annulert. Kampen sett i ett var vi bedre enn dem.

Borriello til Sky Sport:
Jeg står fast ved at det kun er vår feil om vi ikke ender på 1. eller 2. plass. Inter har mistet grepet, mens Juventus og Milan er sterke. De to sistnevnte har vi fortsatt til gode å spille mot. Vi vokser stadig, selvom vi ble satt under sterk press i andre omgang. Nå skal vi feire litt før vi returnerer til trening imorgen, for kampen på onsdag mot Fiorentina kan gi oss muligheten til å klatre ytterligere.