Spillervurderinger: Lazio – Roma

Julio Sergio: 7,5: Meget bra kamp av Julio Sergio som vanlig. Matchvinner redning på skuddet fra Hernanes på stillingen 1-0, og gjør sikre ting og virker meget trygg.

Cassetti: 6,5: En god kamp av Cassetti. Pådro seg et tidlig gult kort og spillet hans ble litt påvirket av det. Men gjorde det godt defensivt, og gjorde enkle og gode valg ellers.

Mexes: 6,5: Gjorde en god kamp og virket pigg, men litt sløv da han lot Hernanes komme alene med Julio Sergio. Ellers en god kamp fra Mexes.

Burdisso: 7: Var ikke ventet å starte pga skaden mot Basel i midtuka, men skaden virket ikke å påvirke ham. Trygg og sikker som vanlig. Gjorde enkle, men sikre valg. God kamp.

Riise: 6,5: Hadde grei kontroll defensivt og er med mer opp enn tidligere denne sesongen. Løp utrettelig og ga alt.

De Rossi: 7: Vant lett midtbaneduellen mot Ledesma. Styrer spillet og vinner tilbake viktige baller defensivt. Er den virkelige De Rossi tilbake?

Perrotta: 6: Gir alt og løper mye, men er altfor lite med i det oppbyggende spillet til Roma. Helt ok.

Simplicio: 6,5:  En opptur fra tidligere kamper. Skaffer straffe og skaper sjanser, men roter også bort en del baller. Men alt i alt en positiv kamp fra brasilianeren.

Menez: 6,5: Måtte ut med skade etter 40 minutter. Synd, for Menez er en av de som kan skape noe ut av ingenting og åpne rom. Gjorde det greit mot et nokså defensivt Lazio lag i første omgang.

Vucinic: 7,5: Il Migliore. Er et konstant uromoment for Lazio forsvaret som slet stort med han gjennom hele kampen. Skaper sjanser, rom og fikk den velfortjente scoringen da han scorte på straffe 5 minutter før slutt.

Borriello: 6,5: Slet litt mot Dias og Stendardo, men jobber bra og skaper rom for medspillere. Dårlig straffe, men det ble mål av det likevel. Helt grei kamp av Borriello, men ikke noe mer.

Innbyttere:

Greco: 7: Kom inn for Menez etter 40 minutter og burde kanskje fått godkjent scoringen som kom 2 min etter? En god kamp av Roma talentet som plutselig alle snakker om nå. Viser bra teknikk, gjør enkle men smarte valg og er meget målfarlig.

Brighi: -: Kom inn for Perrotta de siste 10 minuttene.

Baptista: -: Kom inn for Borriello de siste 5 minuttene. Pluss for å skaffe straffe.