Forhåndsomtale Roma-Fiorentina

I kveld er det klart for en ny kamp på Stadio Olimpico. Roma tar imot Fiorentina.

Roma hadde en meget god forrige uke hvor de slo Basel 3-2 borte og vant 2-0 Lazio. Den siste kampen var nok den som smakte best og det var akkurat det Roma trengte. Nå står vi med 2 strake seire i serien og 3 totalt. Roma ligger nå på 7 plass i serien med 15 poeng.

Fiorentina vant i helgen 1-0 mot Chievo og står med 12 poeng på en 11 plass. Fiorentina har hatt en litt tilsvarende start som Roma i serien. De startet dårlig å plukket få poeng, men de står nå med 4 kamper ubeseiret på rad i alle turneringer.

For Roma er Juan, Okaka, Taddei og Pizzaro ute med skader og Cassetti er suspendert. Totti er tilbake fra sin suspensjon og kommer med høy sannsynlighet å starte oppe sammen med Borriello.

Fiorentina har Frey, Montolivo, Zanetti, Jovetic, Babacar og Felipe på skade listen.

Med Montolivo ute for Fiorentina er det ingen grunn for at DeRossi sammen med Perrotta ikke skal kontrollere midten idag. Jeg tror Roma kommer til å kontrollere kampen idag. De kommer til å dominere spillet og med den selvtilliten de har oppbygget nå blir det seier på Olimpico i kveld.

Eneste vi må være betenkt på er formsterke Mutu og Vargas på hver sin kant. Raske Vargas mot Cicinho? Høres litt skummelt ut i mine ører.

Mulige startoppstillinger:

Roma: Julio Sergio, Cicinho, Mexes, N. Burdisso, Riise, Menez, De Rossi, Perrotta, Vucinic, Borriello, Totti

Fiorentina: Boruc, Comotto, Gamberini, Kroldrup, Pasqual, Vargas, Marchionni, Donadel, Santana, Mutu, Gilardino

Forza Roma!