Al Husseiny på plass i Roma

Mohamed Al Husseiny fra Aabar landet i går i Roma i sitt privatfly for å presentere et bud til Rothschild og UniCredit. Al Husseiny blir ifølge rapportene i Roma til søndag. Hans mål er få kontroll over klubben ved juletider. Han presenterer på vegne av Aabar et bud som skal ligge på 150 millioner euro og garantier for et investeringsplan verdt 100 millioner euro. I tillegg kommer penger som skal investeres til å bygge en egen stadion som skal eies av klubben. Dette ser per dags dato ut til å være det mest interessante og komplette tilbudet.

Aabars eneste hinder er amerikaneren Steve Tisch, filmprodusent og eier av New York Giants. Tisch var for noen dager i førersetet, men Aabars siste trekk kan være det som trengs for å vippe avgjørelsen i deres favør. Det rapporteres også i at det kan bli aktuelt å gi klubben til det høyeste budet etter en avsluttet auksjon, riktignok mellom Aabar og Tisch.

10. desember ryktes i å være dagen budrunden mellom Aabar og Tischer starter, og rundt juletider vil nasjonaliteten på årets julenisse offentliggjøres.