Romaspillere i aksjon i landslagspausen

Phillipe Mexes spilte første omgang da Frankrike slo England 2-1 på bortebane. Mexes spilte veldig bra i de minuttene han fikk mot England og hadde full kontroll på Englands offensive spillere.

Nicholas Burdisso spilte meget bra da Argentina slo Brasil 1-0 i treningskamp i Qatar. Burdisso hadde bra kontroll på spillere som Robinho, Ronaldinho og Neymar kampen igjennom.

John Arne Riise spilte hele kampen da Norge slo Irland 2-1 på bortebane. Riise var helt på det jevne i en litt kjedelig kamp som hadde et typisk vennskapskamp preg over seg.

Daniele De Rossi kom inn etter pause for Alessandro Diamanti, men måtte ut igjen med skade ti minutter før slutt  da Italia spilte 1-1 mot Romania. Det er ennå ikke helt sikkert hvor lenge De Rossi er ute, men det er ventet at han mister de viktige kampene mot Udinese og Bayern München. 

Riccardo Brosco, Alessandro Crescenzi og Marco D’Alessandro spilte alle fra start da Italias U-21 landslag slo Tyrkia 2-1. Brosco fikk bare 15 minutter før han måtte gå ut med skade, mens D’Alessandro var en av kampens beste da han var innvolvert i begge målene til Federico Macheda.

Alessandro Malomo og Alessandro Florenzi spilte begge da Italias U-20 landslag tapte 2-1 mot Tyskland. Malomo spilte helt greit, mens Florenzi var en av Italias beste og skapte flere sjanser for sine medspillere.