Forhåndsomtale Roma – Udinese

Roma tar lørdag imot Udinese hjemme på Olimpico i et oppgjør mellom to av Serie As beste formlag.

Etter en mareritt start har Roma kommet seg kraftig og er et av formlagene i Serie A for øyeblikket. Sist helg ble det 1-1 borte mot Juventus og det er for øyeblikket kun 1 poeng opp til den viktige 4.plassen som gir CL kvalifisering, og luken til de andre topplagene er også betraktelig kuttet ned. Likevel er dette en kamp Roma absolutt må vinne hvis de skal ha som mål å følge de andre topplagene. Men det spørs om ikke den viktige Champions League kampen mot Bayern München sitter i tankene hos Roma spillerne…

Udinese startet sesongen også dårlig, men har etter imponerende spill den siste tiden klatret helt opp til en 8.plass på tabellen. Fjorårets toppscorer i Serie A, Di Natale, er også i form igjen etter en litt dårlig sesonginnledning og scorte hattrick sist mot Lecce.

Ranieri har tatt ut følgende mannskap til dagens match:

Keepere: Julio Sergio, Lobont, Doni.
Forsvar: Cassetti, Cicinho, Castellini, N.Burdisso, G.Burdisso, Juan, Mexes, Rosi, Antunes.
Midtbane: Greco, Pizarro, Simplico, Brighi.
Angrep: Adriano, Totti, Borriello, Menez, Vucinic, Baptista.

De Rossi er som ventet ikke med i troppen, men mer overraskende er det at ikke Riise er der. I tillegg til de to så starter mest sannsynlig Mexes og Vucinic på benken. Førstnevnte sliter med en skade, mens det er litt usikkert om det er en skade som plager Vucinic eller om Ranieri velger å spare han til CL kampen til uka. Det er dog litt positive nyheter i den evige. Pizarro og Juan begge er med i troppen igjen og går trolig rett inn på laget. Ellers er Julio Sergio som alltid trygg, mens Cassetti, N.Burdisso, Juan og Castellini utgjør forsvarsfireren. På midten starter mest sannsynlig Greco, Pizarro og Simplicio, mens Menez, Totti og Borriello tar de tre siste plassene på laget. Udinese på sin side har ikke de store skadebekymringene og har kun Zapata på skadelisten.

Sannsynlige lagoppstillinger:

ROMA (4-3-1-2): Julio Sergio; Cassetti, Burdisso, Juan, Castellini; Simplicio, Pizarro, Greco; Menez; Totti, Borriello.

UDINESE (3-4-1-2): Handanovic; Benatia, Coda, Domizzi; Isla, Inler, Asamoah, Pasquale; Sanchez; Floro Flores, Di Natale.

Kampstart er kl.18.00 og kampen vises direkte på Canal+ Sport 3

Forza Roma!