Roy Hogdson ser til Roma

Roy Hogdson er et navn som er mye omtalt i engelsk presse om dagene. Etter en dårlig start på sesongen er det allerede spekulert i om at hans dager er talt hos de røde. Hogdson tar seg selv i forsvar og har antydet at stallen er for tynn.

Forrige uke ble vi informert om at Roma var interessert i Kuyt. Dette av grunner undertegnede ikke ser noen grunn for. Det urovekkende er at Roma visst nok skulle være interesserte i å eventuelt ta Mexes med i en byttehandel.

Mexes har ennå ikke skrevet en ny kontrakt med Roma. Mexes har ikke en fastplass i førsteellveren, Ranieri prioriterer Juan og Burdisso.
Mexes har uttrykket seg om en liten misnøye når det gjelder lite spilletid (sikkert derfor han ikke har signert nye kontrakt ennå).

Når da Roma sier at Mexes kan være med i en eventuell bytte handel mot Kuyt, så sender det vel ikke det mest positive budskapet til Mexes. Tror det skal bli vanskelig å beholde Mexes hvis Roma virkelig er seriøse med denne interessen. Mener selv at det vanvittig viktig å tre gode midstoppere i troppen, spesielt med Champions Leauge deltakelse.

Hogdson ser nå på enda en spiller fra Den evige stad. Navnet er Mirko Vucinic og prislappen er 25mill pund.
Vucinic er godt likt på Anfield og er skal være en perfekt makker til Torres på topp.

Interesse for Vucinic har det alltid vært, og det kommer det nok alltid til å være. Han er en klasse spiller med sin fart og beveglighet, som Roma virkelig trenger å ha på banen.

Satser på dette bare er rykter og at ingenting blir gjort før de nye eierne er på plass.

Roy Hogdson får heller ta seg en ferie tur til Roma og besøke katedralen eller noe.