Forhåndsomtale Chievo – Roma

Våre kjære gladiatorer fikk seg en real nesestyver forrige helg borte mot Palermo og i ettermiddag er det igjen klart for en vanskelig bortekamp. Roma tar turen nordover til Verona for å møte de flyvende eslene i gult og blått. Chievo har imponert så langt i sesongen og befinner seg i skrivende stund på tiende plass i Serie A foran lag som for eksempel Genoa og Fiorentina. Forrige helgs kamp mot Bologna ble utsatt grunnet store snøfall, så Pellissier og co har ikke spilt kamp siden de slo et formsvakt Inter 2-1 for to uker siden. Vi får håpe dette oppholdet virker negativt for Serie A’s kanskje mest undervurderte spiller. Det er nettopp også denne Sergio Pellissier det meste dreier seg om i Chievo, men de har også en matchvinner i mål i form av Sorrentino. I forsvaret har Marco Andreolli fått regelmessig spilletid siden han forlot hovedstaden og kommer nok til å gjøre sitt aller ypperste for å bevise at Roma valgte feil da de lot han gå.

For vår del har il Mister Ranieri tatt ut følgende tropp:
Keepere: Julio Sergio, Lobont, Doni.
Forsvar: Burdisso, Cassetti, Castellini, Cicinho, Juan, Mexes.
Midtbane: Greco, Simplicio, Brighi, De Rossi, Taddei, Pizarro.
Angrep: Borriello, Totti, Vucinic, Menez, Okaka, Adriano.

I mål starter nok vår eminente målvakt Julio Sergio. Castellini må vakte venstrebacken i Riises fravær, mens i midten blir det nok Burdisso og Mexes som skal forsøke å holde tett med Cassetti ved sin høyre side. på midten må Pizarro finne seg selv etter den skandaløse innsatsen på Sicilia akkopagnert av Daniele De Rossi og antageligvis Fabio Simplicio. Lengst fremme tror man at Jeremy Menez kanskje skal få hvile denne helgen etter flere gode kamper og det blir da opp til Totti, Vucinic og Borriello å varte opp med finspill og scoringer.

Vi får håpe den siste ukens spillermøte har fått ringvirkninger og at gladiatorene våre gjør seg tittelen verdig. Idag er kun 3 poeng som er godt nok, men det blir helt sikkert en meget vrien kamp mot et Chievo i form. Det hele er avhengig av at forsvaret vårt klarer å demme opp for Pellissier, hvis ikke kan det se mørkt ut selv midt på dagen.

Kampstart er klokken 18 og dommer er Nicola Rizzoli.

Forza Roma!!