Tottis reaksjoner etter Cluj

Totti og Burdisso havnet i krangel på vei mot tunnelen etter Cluj-kampen, men Totti avfeier det hele som en liten diskusjon, og forteller at de har snakket sammen om det i etterkant. Videre er kapteinen klar på at sesongen ikke er over for Roma i serien, tross poengtap mot Chievo sist. Samtidig bekrefter Adrianos agent at det skal ha kommet inn bud på spissen fra brasilianske klubber.

«Slike ting forekommer, og vi var sinte etter at vi slapp inn utligningen», sier Totti om episoden mellom ham selv og Burdisso etter at fløyten gikk for full tid mot Cluj på onsdag. «Det var bare en liten diskusjon, og slikt skjer i fotball. Han ville ikke slippe inn den utligningen, og var forbannet over at vi slapp det inn, på samme måte som vi alle egentlig var sint. Han er fra Argentina, og jeg er romer, så det er et møte mellom to sterke personligheter.»

«Det viktige var å kvalifisere seg, men fra nå av må vi spille bedre og sikre kvalifikasjon tidligere, i stedet for å vente til siste runde», fortsetter Totti. «Vi vil møte et topplag [i neste runde, red.anm] og alt kan skje. Vi spiller en åpen fotball. På et personlig plan er jeg fornøyd med egen innsats så langt denne sesongen, selv om jeg vet jeg kan bedre. Jeg må si at selv om jeg spiller veldig bra bak Marco Borriello har ting helt klar forandret seg fra forrige sesong, og det tar litt tid å tilpasse seg dette.»

«Nå må vi se fremover», sier Totti angående helgens kamp mot Bari. «Vi må skaffe oss tre poeng, for selv om sesongen ikke er tapt enda, kan vi ikke miste flere poeng.»

Kilde: www.football-italia.net