Roma tar imot Bari

I morgen er det klart for ny seriekamp, og tabelljumbo Bari kommer på besøk til Stadio Olimpico. Roma er nødt til å ta tre poeng for ikke å sakke enda mer akterut i jakten på topplassering. Det skal strengt tatt være overkommelig i morgendagens kamp.

Etter å ha mistet ledelsen i to kamper på rad må Roma nå bevise at vinnermentaliteten ikke er helt forduftet. Det har vært snakk om at både Totti og Burdisso vil bli benket til denne kampen som straff for den åpne krangelen de hadde på vei av banen etter Cluj-kampen. Bari sliter med en del skader, og rykter om at Almiron har tøyset seg i sengen med noen av hans lagkameraters koner tyder vel ikke akkurat på at harmonien i Bari-troppen er på topp.

Roma mangler Julio Sergio, som ble skadet under oppvarmingen i forkant av midtukens CL-kamp. Lobont vil derfor vokte målet igjen for Roma, noe han gjorde meget bra mot Cluj. Riise er fortsatt ute for Roma, og dermed får nok Castellini fornyet tillit på venstrebacken. Dersom Burdisso faktisk starter på benken vil man derfor sannsynligvis får en backrekke bestående av Cassetti, Mexès, Juan og Castelini, om ikke Cicinho får sjansen fra start. De Rossi er suspendert etter det særdeles unødvendige røde kortet mot Chievo i forrige serierunde. Vucinic lå an til å starte kampen, men hinket av treningsfeltet i morges, og er dermed ikke med i troppen.

Bari har ikke vunnet på Stadio Olimpico på over to tiår, men vil nok gi alt for 3 poeng i morgen, noe som kan løfte dem opp til en foreløpig trygg plassering.

Forventede lagoppstillinger:

Roma: Lobont – Cassetti, Juan, Mexes, Castellini – Simplicio, Pizarro, Brighi – Menez; Totti, Borriello

Bari: Gillet – Galasso, Belmonte, Masiello, Pulzetti – Alvarez, Gazzi, Donati, D’Alessandro – Rivas, Rana