Adriano svært nær låneavtale med Corinthians

Rapporter fra Brasil i morgentimene idag går ut på at Adriano er enig med Corinthians om sine personlige betingelser. Det ventes nå bare på en offisiell uttalelse fra noen av partene før handelen er bekreftet.

Adriano kom til Roma i sommer etter å ha hatt suksess i hjemlandet for Flamengo. I Roma er det blitt med sporadiske innhopp for en utrent og overvektig Adriano. Nå ser det ut til at han blir lagkamerat med Ronaldo og Roberto Carlos det kommende året som låneavtalen er antatt å gjelde for.

Roma ser dermed ut til å både kvitte seg med Julio Baptista og Adriano. Førstnevnte er svært nære en overgang til Malaga og sin gamle trener Fernandez fra tiden i Sevilla. Forvent en ny vår for la bestia… Det ser dermed ut som Stefano Okaka blir værende i januarvinduet ettersom hans sjanser for spilletid øker dramatisk. Med Baptista og Adriano blir Roma kvitt store lønnskostnader som er kjærkomment for en slunken klubbkasse.

Skadene til Bogdan Lobont og Julio Sergio tilsier på den andre siden at Alexander Doni mest sannsynlig blir værende i klubben. Brasilianeren får sin første seriekamp fra start på lenge når han vokter buret mot Milan på lørdag.

ASRoma.no følger sakene videre.