Disse kan Roma trekke

Roma havnet på andre plass i sin gruppe bak Bayern. Det betyr en gruppevinner venter i åttendelsfinalen. Her følger en oversikt over de syv lagene Roma kan møte.

1. Tottenham
Vinner gruppen foran Inter og imponerer i sin første sesong i Champions League. London-laget scorer imponerende 18 mål og vinner gruppen med 11 poeng. Et råsterk lag med mye fart.

2. Schalke
Tyskerne gjør en god figur i en forholdsvis lett gruppe. Blir gruppevinner foran Lyon med solide 13 poeng. Fin blanding av spillere i troppen med blant annet Huntelaar og Raul på topp.  Ung og spennende midtbane med en solid sisteskanse i Neuer.

3. Manchester United
Bunnsolide i forsvar og slipper inn kun ett mål, som kommer i den siste kampen, mot Valencia. United er ubeseiret i Premier League og Champions League og må regnes som en av de store favorittene til å stikke av med trofeet i år.

4. Barcelona
Laget alle snakker om og utvilsomt det sterkeste laget i Champions League. Barca blir gruppevinner med 14 poeng, med København på andre med 10.

5. Chelsea
Fantastisk start på årets sesong, men har rotet det skikkelig til den siste tiden. For lengst klar for åttendelsfinalen og gruppevinner. Taper siste kampen mot Marseille, men ender likevel på 15 poeng.

6. Real Madrid
Real Madrid vinner den såkalte dødens gruppe med 16 poeng. Ungt, men råsterkt lag som endelig ser ut til å ha fått skikk på sakene defensivt.

7. Shakhtar
Shakhtar imponerer stort i gruppe med Arsenal, Braga og Partizan. Blir gruppevinner foran Arsenal med hele 15 poeng. Ikke de store stjernene, men et teknisk godt lag med med hele syv brasilianere i stallen.

Hvem foretrekker du?