Riises ord etter kampen!

Her er John Arne Riises ord etter kampen:

«Dette var spillernes julegave til fansen og klubben! En perfekt avslutning på 2010! Et nytt bevis på at vi kan hamle opp med de beste og viktig for oss med en seier på bortebane, mot laget som leder Serie A. Mister Ranieri hadde som vanlig gjort grundig forarbeid foran denne kampen.

Vi hadde fokus på å jobbe knallhardt defensivt i dag og når sjansen var der så skulle vi satse fremover. Bakover jobbet vi knallbra og satte AC Milan ofte i offside. Vi i bakre fireren hadde mye å gjøre men vi fikk også veldig god hjelp av midtbanen og spissene. Dette er beviset på at vi er et veldig godt lag og slik jobbing må vi ha i alle kampene.

Nå er det ferie i 7 dager og jeg tar juleferie i Dubai, hvor jeg tar med meg kona og mine to døtre. Blir deilig med sol og 25 grader.

Jeg har mistet 7-8 uker pga skade i første halvdel av sesongen, så jeg tar med meg min personlige fysio/trener til Dubai, hvor vi skal ha to daglige økter.Så en ordentlig ferie blir det ikke, for jeg skal kjøre meg selv knallhardt for å ta igjen det tapte fra høstsesongen. Når man blir skadet mister man mye av flyten og feelingen. Så mitt mål er å komme tilbake sterkt og levere varene i 2011 🙂

John Arne Riise»

/johnarneriise.no