God jul til alle fra ASRoma.no!

Redaksjonen i ASRoma.no ønsker å takke alle bidragsytere og lesere for året som er gått og ønske dere alle en god jul!

Sesongen går nå over i en stille fase, og spillerne er sendt på ferie. ASRoma.no sine medspillere tar derfor også en velfortjent ferie. Vi vil imidlertid være raskt ute dersom det dukker opp noe interessant. Ifjor var vi tidligst ute og presenterte avtalen med Luca Toni som mer eller mindre ble klar julaften. Rosella Sensi har i den sammenheng lovet at Roma skal komme styrket ut av transfer mercatoet – blir det noen julegave på romanisti også i år?

2010 har uansett vært et jubelår for norske romafans. Ikke bare har de sportslige resultatene til tider vært meget bra, men også har vi fått vår egen supporterklubb og en helt ny nettside. Pakkene til dere som har betalt medlemskontigent er like rundt hjørnet, og for et par uker siden mot Bari kom for første gang i historien et offisielt norsk romabanner opp på Olimpico. Klubben vår har også til dels blitt viet stor oppmerskomhet i Italia pga. at John Arne Riise er norsk. Det skal bli spennende med fortsettelsen og tur til våren. Vi kommer tilbake til dette på nyåret!

Endelig har også Canal+ gitt oss som følger med på italiensk fotball et tilbud det går ann å være bekjent av. En stor takk til karene på Bjerke for det!

Til neste år braker det løs med kamp mot Catania torsdag 6. januar kl. 15:00. Inntil det, ha en flott jul og et godt nytt år så lenge!!

BUON NATALE – ROMA VINCERÒ