– Krivets nær Roma

Hviterussiske Sergey Krivets sies å være nær en overgang til Roma. I følge Romanews kan Krivets faktisk allerede være i Roma for å stryke ut detaljene i en overgang verdt 2.5 millioner euro. Krivets er nok for mange et ubeskrevet blad. Den 24 år gamle midtbanespilleren kom til Lech Poznan i 2010 etter 3 sesonger i BATE Borisov, hvor han scoret klubbens første mål i Champions League noensinne på hjemmebane mot Juventus. Krivets har rukket å få 11 kamper for det Hviterussiske landslaget.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tBqvGglZrAg&feature=related[/youtube]

Valon Behrami skal også være på vei inn i januar, men som i sommer avhenger det av at Baptista forsvinner ut. I følge CdS har Malaga i dag sendt et offisielt bud på Baptista, og avgjørelsen skal nå ligge til godkjenning hos Unicredit. Behrami på sin side er ikke med i West Hams tropp til kampen mot Everton. Spilleren har gitt klubben beskjed om at han vil til Roma, som igjen har fått en deadline fra Behrami til 10.januar, før han vil lytte til andre bud. West Ham sies å kreve 3 millioner euro for sveitseren, men Roma vil ventelig betale samme sum som Baptista selges for – altså om lag 2,5 millioner euro.

I forbindelse med overgangen til Sculli, som Ranieri synes svært godt om, benekter i dag Daniele Prade at Pizarro vil sendes motsatt vei: «Det er utenkelig å bytte Pizarro mot Sculli. Pizarro er en av de beste midtbanespillerne i Romas historie etter Falcao» Overraskende nok kan det virke som om Pizarro ønsker seg bort fra klubben, og CdS hevder at Pek vil kreve overgang når han i morgen returnerer fra ferie i Chile.

Vi følger il calcio mercato videre!

Kilder: romanews, corriere dello sport, wikipedia (krivets)