Beistet bytter beite

Den brasilianske spilleren Julio Baptista er klar for Malaga i en overgang verdt 2 millioner euro. Baptista fikk to og en halv sesong i Romatrøyen.

De to siste sesongene har Baptista dessverre ikke vært i nærheten av å få ut sitt store potensiale. Spilletiden har som en følge av dette blitt begrenset, og dette fører nå til at Baptista søker nye utfordringer i kystklubben Malaga. Det fører også til at Roma går på en smell i størrelsesorden 8 millioner euro i forhold til de 9+1 millioner euro som en betalte for brasilianeren som kom fra Real Madrid.

Baptista vil først og fremst bli husket for sine viktige bidrag i 08/09 sesongen. Særlig headingen som ga seier mot Lazio, men også det vidunderlige brassesparket på overtid borte mot Torino. ASRoma.no ønsker Baptista lykke til i Spania, og ser ikke bort i fra at han kan finne tilbake til gamle høyder med mer spilletid.

Med Baptista forsvinner også en stor lønnspost for Roma. Det er ventet at de frigjorte midlene vil bli brukt til å hente inn Valeron Behrami fra West-Ham. Den tidligere Laziospilleren kan bekle både back- og kantrollen.