Adriano – the travel agent

Den brasilianske stjernespissen gjør jobben lettere for historiesøkende «journalister» i Italia om dagen, da han nok en gang har møtt på utfordringer med å forlate hjemlandet.

Da italiensk presse liker skandalene omkring Keiseren, skal det ikke mye til før en fjær blir til en hel indianerstamme. Denne gang har de også klart å blande inn Bari og Okaka Chuka i saken. Guido Angelozzi er hverken restriktiv eller subjektiv i sine uttalelser.

Sportsdirektøren i Bari hevder Okaka ikke kan få glede av nyervervelsen , da Adriano ikke kommer tilbake før 6. januar.

Grunnen til Adrianos noe sene hjemkomst skal angivelig være problemer med passet til sønnen. Føst skulle angriperen, hvis Rai Dues lyttere har kåret til Serie A’s dårligste – for tredje gang, ankommet Hovedstaden på onsdag (29/12), men da var som nevnt passet til sønnen utgått. Deretter ble det fortalt at han skulle ankomme 31. Også da bød det på utfordringer, da tillatelsen han fikk til å forlate Brasil på onsdagen ikke automatisk blir fornyet. #8 måtte da søke om ny utreisetillatelse, som ble innvilget, men ikke før mandag 3. januar.

I  og med at det har vært spekulert i pressen om hans fremtid i Roma, kan det fort bli antaglesene som tar over. Det å innvolvere Okaka Chuka har også passet svært godt, da man får Adriano til å se ut som en enda større syndebukk, og det er neppe tilfeldig at ord som tjuvperm har blitt brukt.

Å gjøre vondt værre er noe fotballstjernen er flink til, da han i dag ble observert til lunch sammen med en annen kjenning; Ronaldinho.

I all edruelighet må det legges til at en 28 år gammel mann skal være i stand til å organisere sin egen juleferie, og om undertegnede ikke husker helt feil, er det ikke første gang spissen har rotet seg bort i liknende situasjoner. Jeg har i alle fall ikke tenkt å benytte meg av Leite Ribeiros reisebyrå den gangen jeg skal feire nyttår i Brasil!