Adriano: «I juni drar jeg» (Oppdatert)

Som nevnt i gårsdagens artikkel har det vært mye styr rundt Adriano i den siste tiden. Det siste fra Romas nummer 8 er at han har sagt at han i juni drar fra Roma for å spille for Flamengo i hjemlandet sitt. «Jeg vil gi mitt beste i de neste par månedene, men i juni vil jeg dra», skal Adriano ha uttalt.

Adriano forteller også at Roma skal ha visst om at han ville komme for sent hjem fra Brasil, noe som skal skyldes at hans onkel har vært syk. Adriano skal være misfornøyd med mangelen på spilletid, selv om han i det siste har fått litt flere sjanser enn tidligere i sesongen. Nå er det vel heller ingen hemmelighet at Adriano ikke akkurat er personen som tidligere har slitt minst med hjemlengsel. Til tross for at han tidligere har uttalt at han ikke har planer om å forlate Roma, kan det nå se ut til at turen hjem til Brasil i julen har ført til at Adriano nok en gang ikke kan se for seg noe langvarig opphold utenlands.

«Jeg vil spille for Flamengo i juni. Dere kan vente på meg på flyplassen. Det er veldig trist å måtte reise fra alt dette og reise tilbake igjen», skal Adriano ha fortalt reportere i Brasil. «Jeg har allerede vært der lenge nok. Ingen er laget av stål. Av denne grunn, vil jeg være glad når jeg returnerer til Brasil for å spille for Flamengo.»

Videre forteller Adriano om hvorfor han vil dra tilbake, og hevder at han ikke tror det blir noen problemer mellom ham selv og Roma:

«Jeg har hatt et alvorlig familieproblem. Min onkel hadde et hjerteproblem, og er på sykehuset for rekovalens. Jeg er bundet til min fars familie, og dette problemet har vært sjokkerende for meg. Jeg forklarte for Roma hva som har skjedd. Jeg tror ikke det vil bli noen problemer. Jeg vil nok en gang takke Giallorossi. Jeg vil gi mitt beste de neste par månedene, men i juni drar jeg.»

Oppdatert:

Agenten til Adriano har benektet for at Adriano skal vekk i juni i etterkant av rapportene som sier det motsatte.

«Folk har ringt meg siden 5 i morges. Adriano mente ingenting med disse uttalelsene. Han har lovet Rosella Sensi at han skal returnere til å være keiseren av Roma.» Samtidig har Roberto Calenda, en agent som deltok i overgangen som førte Adriano til Roma, også benektet ryktene om at Adriano er på vei vekk til sommeren. «Jeg kan avkrefte historien om en retur til Flamengo. Siden som publiserte intervjuet er den samme som vi kranglet med i sommer grunnet rapporter som ikke bar rot i virkeligheten i det hele tatt.»

Det er vanskelig å vite hva som egentlig har skjedd, men det er uansett besynderlig at agenten til Adriano faktisk ikke benekter at uttalelsene til Adriano har funnet sted, men heller velger å si at han ikke mente noe med de…

Kilde: www.football-italia.net