Notiser

Litt diverse småplukk fra de siste dagene i AS Roma.

Ranieri innrømmer at Roma var litt heldige da laget snudde 1-2 til 4-2 mot Catania på torsdag. «Catania er et godt lag, med en smart trener og de straffet oss, mens vi hadde mye å gå på», forteller Ranieri. «I den andre omgangen så jeg det Roma jeg kjenner, og det vi alltid vil se.» Ranieri forklarte også hvorfor han tok ut De Rossi i pausen. «Jeg tok av De Rossi fordi han ikke var i god form etter å ha slitt med feber de siste dagene. Han forsikret meg før kampstart at han følte seg bra, men jeg merket i løpet av førsteomgangen at han gjorde for mange feil.»

Angående scoringene til Roma som høstet heftige protester fra Catania-leiren, hadde Roma-treneren følgende å si:

«Det er litt frem og tilbake vedrørende om ballen var over linjen, men jeg innrømmer at Vucinic var offside.»

Totti brente noen sjanser i løpet av kampen, og har fått kritikk for sin lave scoringsrate denne sesongen. Il Capitano har bare scoret 2 mål denne sesongen, men spøkte det hele bort på sin hjemmeside. «Jeg sparer dem til andre halvdelene av sesongen», skriver Totti, og ingenting hadde selvsagt vært bedre enn det.

Det har vært mye rykter rundt David Pizarro den siste tiden. Nå avkrefter chileneren at han er på vei bort fra klubben, og forklarer hvorfor han har blitt værende i Chile lenger enn planlagt.

«Jeg ble i Chile fordi jeg fortsatt har smerter, og fordi jeg ville ha alternativ behandling», fortalte Pizarro. «De sier masse i Italia nå, også grunnet at overgangsmarkedet er åpent igjen. Jeg vil at Romas drakt skal bli den siste jeg tar på meg i Italia. Jeg har en kontrakt til 2013, og så vil jeg dra tilbake til Chile og spille for Santiago Wanderers. Det er en drøm for meg å dra tilbake til Valparaiso», sier Pizarro.

Kilde: www.football-italia.net