Roma møter Sampdoria i formiddagskamp

Roma håper å fortsette seiersrekken når de i morgen drar til Genoa for å spille mot et Sampdoria som har slitt i det siste. Klubben har ikke scoret på en måned, og Cassano er for godt ute av laget etter overgangen til AC Milan. Roma snudde 1-2 til 4-2 seier mot Catania torsdag etter en horribel førsteomgang, men var også heldig som fikk med seg 3 poeng totalt sett i den kampen.

Et av de store spørsmålstegnene til kampen for Sampdoria sin del er om Macheda er klar for å spille en rolle etter at han ble klar for klubben. Muligens vil han starte på benken, mens Pazzini og Marilungo starter på topp for klubben som tapte 3-0 mot Palermo i midtuken. Domenico Di Carlo mangler Semioli og Cacciatore, mens Poli muligens også starter på benken, tross (eller grunnet?) interesse fra andre klubber. Di Carlo vil nok stort sett gå for det samme mannskapet i morgendagens kamp som han gjorde sist, tross det bitre tapet.

Ranieri har flere muligheter, og vil nok benytte sjansen til å rotere litt på laget som startet mot Catania. Vucinic vil nok få sjansen fra start etter sitt flotte innhopp mot Catania, hvor han avgjorde kampen med sine to sene scoringer. Muligens er det Totti som hviles. Det kan imidlertidig også være at Ranieri velger å hvile Menez eller Borriello, med tanke på cupkampen mot Lazio neste uke, hvor Totti tross alt er suspendert. Ellers er det også snakk om at Juan får hvile, mens Burdisso får sjansen bak sammen med Mexès.

Ellers blir det spennende å se hvordan Ranieri velger å disponere sine midtbanevalg. Greco gjorde seg ikke bort etter innhoppet mot Catania, og hverken Simplicio eller De Rossi hadde noen stor førsteomgang. Borriello har vært strålende for Roma denne sesongen, og vi håper han straffer rivalen til sin tidligere klubb Genoa hardt i morgen. Roma har klatret til en fjerdeplass på tabellen, og det sier seg selv at tre poeng i morgen er vesentlig for å holde følge med lagene foran på tabellen, og ikke minst AC Milan helt på topp.

Da er det bare å håpe at både Curci og Guberti har en dårlig dag på jobben, og at Roma fortsetter fremgangen!

Daje!

OBS: Kampen starter 12.30.