Cicinho til Villarreal?

AS Romas høyreback Cicinho er svært nær en overgang til Villarreal. Klubbene har forhandlet det siste døgnet og alt ser nå ut til at Cicinho går på lån frem til sommeren. Cicinho gikk også på lån tilsvarende periode ifjor, den gang til brasilianske Sao Paolo i et håp om å komme til VM i Sør-Afrika. Det klarte han ikke.

Cicinho har generelt vært en stor skuffelse gjennom sine sesonger i Romadrakten siden han kom fra Real Madrid for rundt 8 millioner euro. Han hever i tillegg en meget høy lønn. Å sende han på lån passer dermed godt inn i Romas planer om å kutte i kostnader i januarvinduet.

Dersom Cicnho går på lån taler alt for at Aleandro Rosi blir i Roma. Italieneren har vært aktuell for Bologna, også det på lån frem til sommeren.

Forøvrig er det stille rundt klubben vår på overgangsmarkedet. Både Genoas Guiseppe Sculli og West Hams Valeron Behrami ser ut til å bli i sine klubber, eller gå til Fiorentina. Det har vært snakk om å hente Cagliaris nye førstekeeper Agazzi, eller det tidligere førstevalget Marchetti som konkurrent til Julio Sergio. Disse ryktene virker imidlertid lite holdbare ettersom Roma har en meget solid keepertrio per dags dato.

Kilder: Calciomercato, Gazzetta, Corriere dello Sport.